USA - Here I Come!

Efter først nogle år som musikstuderende på Københavns Universitet og et par år på konservatoriet med guitar som hovedfag, begyndte jeg at spille saxofon. Jeg havde aldrig set en kvinde spille sax før. Der banede sig nye muligheder!

Jeg gik til spil bl.a. hos Torben Enghof. Han fortalte om en skole i Los Angeles. Og så begyndte jeg at drømme.

Jazzen og den rytmiske musik havde fået tag mig. Vi befinder os sidst i 70’erne, og jeg havde allerede skrevet kompositioner for bigband og et arrangement for Danmarks Radios Underholdningsorkester. En Grand Prix-melodi. Nu stod målet klart. Jeg ville lære meget mere om det at skrive for store besætninger.

Gennem 3 år boede jeg sammenlagt halvandet år i Los Angeles og gik på Dick Grove School of Music. Det blev min endelige udannelse.