En Love Storm

det modsatte af en Shit Storm

Underbart när man liksom tillslut blir förebild på den man är, och inte bara på det man gör!

fra svensk til dansk: Vidunderligt når man bliver forebillede på det man er, og ikke bare på det man gør!

Det er en af mange fine kommentarer jeg har fået i dag. Den er skrevet af min veninder Mia Samuelsson fra Göteborg, som også er kunstneren, der har tegnet illustrationerne til min erotiske digtsamling. Den gav anledning til artiklen, som Kristeligt Dagblad bragte i går. Dog havde redaktionen strøget det om digtsamlingen Erotiske anslag – sommeren 2018. Ærgerligt.

Vores kærlighedshistorie blev fortalt således:

https://www.kristeligt-dagblad.dk/historier/forelsket

og afstedkom en regn af lutter søde og positive kommentarer.

Jeg kunne blive ved.
Og det er rigtigt. Desuden har jeg haft kontakt med venner og bekendte, som jeg ikke har hørt fra meget længe. Det er dejligt.

Ikke en eneste dårlig bemærkning, eller en smule forargelse.

Det skyldes de to unge journalist-praktikanter som stillede her i slutningen af november, og har lavet et fremragende stykke arbejde.

Fotografen Iben Gad er en af mine tidligere elever fra Hoptrup Efterskole, som jeg altid har haft god kontakt med. En fremmed fotograf kunne jeg aldrig ha ladet komme så tæt på.

Journalisten Celine Klint har formået at skrive sig igennem vores kærlighedshistorie på en elegant og kortfattet måde. Hun snakkede  med mig i godt halvanden time og næsten ligeså længe med Steen. Derefter var vi sammen med både journalist og fotograf.

De to unge mennesker var hensynsfulde og professionelle lige fra starten, og det er dem vi skal sige tak til, selv om digtsamlingen røg ud af artiklen…

Den billigste måde at få fat i den på er at finde den hos WilliamDam.dk. Der er en sjov trykfejl i linket, men prøv det alligevel.

https://www.williamdam.dk/forlag/amanda-music__2081