Mine små historier har været igennem omskrivninger, forbedringer, editering, redigering, korrektur og mange stunder med overvejelser af den ene og den anden karakter.

Om igen, om igen og derefter lade dem ligge – lave noget andet. Lade noget tid gå. Tage det skrevne frem igen. Læse igennem, finde sammenhængen og så en titel: TANGENTLØBEREN.

Den er nu en realitet på trykkeriet i Gråsten. Her er de første 300 eksemplarer færdige. Den kommer også som E-bog og lydbog, indtalt af undertegnede.

TANGENTLØBEREN er hende, der altid kan finde en historie fra det levede liv, som vil fortælles. Det er hende, der lovede sig selv at leve et liv, så der var noget at skrive om, når hun blev gammel.

Året der gik gav tiden til at skrive denne lille biografi, som består af ca. 90 historier – punktnedslag i mit liv, som tidsmæssigt er delt ind i en intro, der handler om mit barndomshjem i Hvidovre.

Jeg fortsætter med skolegang, min tid i gymnasiet, på konservatoriet, på universitetet og mit engagement i Hos Anna – en af Danmarks første kvinde-rockgrupper.

Senere kvindebigbandet Hexehyl og min duo med pianisten Marietta Wandall.

Derefter fortsætter jeg som højskolelærer og bigbandleder i Sønderjylland, korleder i Tyskland, og toppen af kransekagen er April Light Orchestra, Det nordiske Kvindebigband som eksisterer i 5 år med omkring 30 koncerter i Norden, i Kina og i de baltiske lande.

Bogen udkom 29. april 2022 og koster 150 kr. Du kan bestille den hos din lokale boghandler eller som e-bog og lydbog her.

Bestil Tangentløberen