Frivilligt eksil i 32 år er ved at slutte

Afskedskoncert – eller 70 års fødselsdagskoncert med Hanne Rømer and friends!

Den 6. oktober kl 15.00 er der koncert i Sønderjyllandshallen med Jomfru Fanny Bigband, koret Round about Vocals, Hanne Rømer / Marietta Wandall Duo, Sax’n Bone Duo, Gentle Rain Trio og ikke mindst Hos Anna, der efter 40 år vil spille sammen igen. Det er Pierre Dørge og Irene Becker – det er Lotte Rømer og Bent Clausen – og undertegnede, Hanne Rømer.

Efter 32 år i frivilligt eksil vælger jeg at fejre disse 32 år med et brag af en koncert. Jeg er på vej tilbage til Københavnstrup og Djævleøen hvor min familie bor. Jeg vil bruge min fremtid på at skrive om, men også spille sammen med mine kollegaer fra “der var engang”.

Programmet for koncerten er i støbeskeen, og kommer til at indeholde både nyt og gammelt, stort og småt og ikke mindst et alsidigt program, der swinger mellem Pop, Rock, Blues, Jazz og Latinamerikansk musik.

Tyve musikere fra Jomfru Fanny Bigband vil sidde parat og backe op om solister fra nær og fjern. Round about Vocals vil lade deres stemmer smelte sammen, og som det blev sagt forleden ved en koncert på i Nordby Kirke på Fanø. ” De ved ikke engang hvor godt de synger!”

Hold øje med pressen, min blog, FaceBook og Instagram – så skal jeg nok fortælle hvordan I får bestilt billetter til denne enestående begivenhed!